2012. március 3., szombat

FASHION - PILATES CLOTHES

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már a napom sem indul tökéletesen, ha nem olyan ruhában lépek ki otthonról reggel, melyben maximálisan jól érzem magam, és amely közvetíteni tudja az adott hangulatom. Hatványozottan igaz ez az edzéssel eltöltött órákra, e téren főleg megéri kicsivel több időt, energiát, és pénzt áldozni a minőségre. Tiszteljétek meg a testeteket azzal, hogy olyan ruhában fogjátok munkára, amiben jól érzi magát, és megfelelően tud teljesíteni. Az edzés igazi ünnep a testnek, érdemes ilyenkor az otthoni játszós kinyúlt pólót és maci nadrágot a fiók mélyére süllyeszteni ideiglenesen, majd ha kész a napi workout, lehet visszakuporodni benne a fotelbe, a Barátok Közt elé.

A Pilateshez én mindig feszülősebb nadrágot, illetve vékony, testhez álló felsőt javaslok a tanítványaimnak, hiszen az elvárt folyamatos izomkontrollt így lehet a legjobban ellenőrizni.
Ezért, annak is, aki egyedül edz otthon, szintén ezt javaslom!


Az én új személyes kedvencem az ausztrál Abi and Joseph márka, ami kifejezetten a Pilates mozgásformához alkalmazkodó, minden felmerülő igényt kielégítő ruhákat gyárt és forgalmaz.
Egy Pilates oktató, ex-táncos, divatőrül hölgy fejéből pattant ki, és kelt életre az ötlet, íme egy kis ízelítő az új kollekcióból, éljen a tavasz és a várva-várt púder színek!  







Ha tetszett, ITT tudtok rendelni.

Nektek van bevált kedvencetek? 

XX, élvezzétek a hétvégét!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése